Batuk

Hi ibu2 dan bakal ibu.. Seminggu ni sy sakit tekak dan 2 hari lps batuk teruk smpai setiap kali batuk sakit kiri kanan perut + belakang.. Nk berdehem pn rsa sakitnya.. Ad ke yg pernah alami situasi begini #iburisau #26weeks #firstbaby

1 Balas

Awal2 prgnt kerap batok terok. Skrg 23w da kurg. Biasa time btok sye hisap coklat hacks, strepsil, mnom air msk bnyk je. Kalo g klinik biasa dpt vit C je. Ubt btok xdpt. Try la mnom madu + lemon