40weeks 1day belum besalin

Korang, ape nak bagi cepatkan bukaan besalin ye? Macam baby taknak keluar je lagi nihh ??ibu ayah dia ni dah excited nak tunggu dia keluar ?

2 Balas

Boleh cuba kerap berjalan, turun naik tangga (ini kena berhati-hati ye puan, jangan laju sangat naik turun). Baca ayat-ayat Al-Quran. Saya tak akan galakkan puan minum itu ini. Nanti sakit je lebih, bukaan takde dan melibatkan kandungan juga.

5y ago

Aminn3..tq ye puan.. Insha Allah. He3...cuba buat aktiviti kt rumah..he3

40weeks 3day..