38weeks debar dan excited pun ada

bila dah 38w ni debar2 semua ada padahal nak besalin anak yang kedua🙊ada ke yang sama dgn kita dah prepare barang ke belum tu due 14/11 tapi risau dia keluar minggu ni🤣

13 Balas

Sama lah kite..due 14/11 jugak...walupon minggu ni masuk 38 week tapi dh mula kerap fikir kot nye beranak wktu terdekat dlm minggu ni..haa cmne..maka segala keperluan kelengkapn dan persedian utk msk spital dh lengkap..tinggal nk letak beg standby dlm keta aje 😄 nmpk tak excited & all out tpi ghisau tu tetap ada .. tanda2 xda sgt just rasa ngilu kt bawah,bila berjalan/ buat keje rasa perut berat ke bawah..lengguh piggang & asyik kerap buang air beso aje..tinggal tak p berkemah lgi kt spital😅😂hope kelua tepat pada due.First experience first mom to be gituh..semoga segala urusan kite2 nk bersalin dipermudahkan mom & baby sihat sejahtera.Amiiin🤲🏻 fighting2💪🏻

2y ago

Kan. Ghisau tapi excited..haa gituh.btw good luck semoga dipermudahkan segala urusan..Dont worry Allah akan bntu kite bersalin tepat pada waktunye 🥰

Hehe samaaa. Sy due 17/11 Tiap masa debar tunggu waktu sakit nk beranak. Rasa taksabar tapi ada masa takut seram pulak 😂😂 Tengok ramai geng november semua pakat keluar dah babynyaa. semoga dipermudahkan semua urusan kita. Amin..

Sy due 11/11/22 skrg dah 38/4d baby msih dalam perut lagi tapi bila dia gerak tu rasa skit je bagian miss v sy mgkin dia turun bawa kot perut asyik mengeras tapi xde tanda keluar lagi doa kan sy semoga dipermudah brsalin

Hi, sy jugak due 14/11. Dah xsabar2 nk jumpa bb. Beg hospital pun dah siap2. 9/11 jumpa dktr utk check klau boleh induce sbb gdm on diet. Harap2 bb keluar sbelum itu dan boleh bersalin secara normal tanpa induce.

Saya pun due 14/11. stakat ni blum ada apa2 tanda kluar. tiap masa ready tunggu tanda2 ja ni tpi blum ada jga. Tak sabar dh tunggu baby kluar. brg2 smua dh ready dlm keta.😅

samalah ngan saya lately ni perasaan lain macam... debar, takut excited...padahal anak yg ke 4 dah 😅 due saya 23/11 but doc suh standby around 7th Nov onwards...

2y ago

alhamdulilah saya dah selamat bersalin arini...ada sedikit complications tumpah darah... tapi semua dah selamat....

due saya 20/11.. tadi baru je scan doktor kata berat dah 3.2kg.. sama berat lahir dengan anak sulung.. lagi la kita debar..

2y ago

kuss semangat semoga dipermudahkan ye.☺️

Due kita sama 14/11 . Tapi saya belum ada tanda tanda lagi 😂 Excitedd bilaa la baby nk kluar 😅

2y ago

kann excited kan baju semua dah get ready🤣

saya pun pregnant 2nd baby debaran tuh sama juga macam 1st baby haha tapi due lambat lagi 16/12 ..

2y ago

amin 🤲

sama due kita hehe...nnt kita semua update tau bila kita beranak🤣

2y ago

hahahaha yeke.. nanti masing2 update dah besalin🤣🤣🤣 tarikh pun sama