Nak luah je

Anak aku muntah susu. Semua orang marah aku.. suami aku siap cakap aku paksa2 anak aku menyusu. Padahal memang aku kejut anak aku menyusu setiap 2 jam. N dia yang menangis minta susu, jadi aku bagi jelah. Salah ke? Sampai semua orang nak marah aku. Siap tengking aku. Aku rasa aku teruk sangat sebagai ibu

1 Balas

biase la tu sis...sya pon ank lepas susu muntah..kekenyangan sangt gaknye..lepas tu lambat atau terlupe sedawekan baby.. yg penting kite pantau keadaan die..bukan kite biar..baby zaman sekarang tak same baby zaman dulu dulu..biase la mak mak kite.. pengalaman berbeza..kuatkn emosi dengan org keliling sis...sya paham situasi sis...sabar dengan kuat ok...jaga kesihatan..insyallah..