Lepas pantang

Korang , nak tanya kita dh bersalin kira lepas pantang sebulan tu kan kita tak ambil ubat perancang & tak bersama suami still boleh pregnant juga ke?

7 Balas

selepas 44hri pantang kalau sis dh priod tu kira subur la kan . .kalau x bsama dgn suami mcmna nk pregnant .. tp kalau ada bsma mmg pregnant la. 😁

3y ago

kalau xbsma slepas hbs priod x jadi juga sis . mmg normal sekiranya bulan ni sis priod ..then bulan dpn xpriod tu norml sis ... tp kalau ada bsma kena cek upt la sbb sis subur da kan lepas priod.

Boleh pregnant kalau “bersama” dgn org lain selain suami. Apa punya soalan daa 😒

kalau xbersama dengan suami langsung memang xkan pregnant sis

Kalau tak bersama macamana nak pregnant?

3y ago

tu lha tanya takut nanti menjadi pula

kalau x bersama dgn suami..x prgnnt la sis.

3y ago

ok , tq sis

selagi bersama suami blh ambil perancang

3y ago

tu lha tengah ambil sampai sekarang

xde preggy nya