Perancang keluarga

Maaf nak tanya. Mengenai privasi hubungan suami isteri. Sy bru je habis pantang. Dn dh dtg period. Ade satu kali sahaja saya brsama suami. Tak ambil perancang dn suami pancut dalam. Adakah boleh mngndung?

4 Balas

kalau bersama waktu subur kemungkinan tu tinggi la...saya dulu pregnant time 1st baby 5 months.tapi alhamdulillah semuanya dipermudahkan. dah bersalin dah pn 3 months dah my 2nd baby ni...

kami yg pakai perancang pun terciduk juga, lagikan tak pakai, hehe. possibility ada kalau mmg jenis subur & senang lekat.

mkn pakai perancang pn dah buang dlm blh pregnant la

Possibility tu ada bila dah buang dalam