Rasa malas teramat

Korang ada tak yg mengandung sama mcm kita,malas sangat.rasa nak baring je 1 hari 😅

18 Balas

Saya rajin je…tapi takut nk buat kerja….rasa mls nak baring…..klu duduk lama pun x bleh jgk..sebab saya jenis membongkok klu duduk 😂 jadi trpaksa la baring je…..hurmmmm…..nk buat mcm mna kan….kene jaga kandungan….

ada.. dlu sye lwn mlas ni.. tber2 gugur.. klini saya layan jela.. tp mmg rasa malas dan sgt xlarat nak wat ape2. rse hilang mood la nak buat apa. duk atas katil je walau xbape selesa..

haha tau xpe.. memang rasa malas sngt nk dduk diam je xbuat ap.. ambik masa nk pulih balik dr rasa malas xnak buat ap2.. alhamdulillah dah xde rasa malas2 lg dah.. 😅😅

it me ! haha tak tau laaa malas sgt . nak keluar rumah pon malas padahal sebelum ni kaki jln pantang cuti pi merata lani hmmm atas katil jah laaa

tgh malas, sebelum mengandung boleh kerja full day. masa mengandung kerja 1 jam pun penat mcm pergi camping 3 hari🤣

sama ni sis ..kpla berat mual teruk..nk baring je..tp ptg kne bgun jgk masak walau pon x tahan bau menumis..pkai 😷

normal sis. sy sjak masuk trimester ke 3 baru kejap buat keja dh penat lepas tu 1 hari tdur😅😅😅😅😅😅

Ada.. masa 1st trimister.. bukan malas tu, tp penat, melepet, mual lg. So, better bedrest je

ya tapi kena lawan..cuma jgn renyah@angkat benda2 berat dan jgn terlalu lasak

normal,badan nk sesuaikan diri dgn perubahan hormon bkn sbb kita malas..