Cara kira EDD jika period tak teratur

Hyee mummies.. Saya baru cek positive pregnant 4hari lepas.. Nk pergi buat buku pink terlalu awal.. Macam mana nk tahu berapa minggu dah janin dlm perut jika irregular period ya? Last period 29 april

1 Balas

kena scan awak. tu je jalan dia

11mo ago

biasa Sy tengok orang komen2 6w boleh nampak. Sy scan 4w, tapi buat tvs la. sebab Sy pun mcm awk, irregular period. bila upt double line, terus pergi cek. scan atas tak nampak. so Dr suggest buat tvs. ada nampak kantung keciiiikkkk, baru 4w. kena repeat scan lepas 2 minggu utk tengok growth