Anda berkongsi duit minyak kereta/motorsikal dengan pasangan atau tidak?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

4762 respon

13 Balas

tidak...semua perbelanjaan suami yg keluarkan... minyak, service, tayar semua...kita tau pkai je

Tak sebab kete husband,dia yg kena isi minyak 😂😂😂 wife takde kete hahaha

tak kongsi.. sebab duit minyak tol die yg kasi.. tapi duit lain sy yg byr. hihi

pakai kereta saya pun dia yang bayar n isikan minyak. x minta pon 😅

Nope husben kata dia nk byr..wife suh menabung..😅😅✌

Tapi banyak suami la kuarkan duit kalau bab isi minyak

Tidak..suami yg tanggung duit minyak😁😁

xreti bawak m0t0r 0r keta🤣

Ya 🤗

tidak,