29.6.19

knpe first pregnant sy ad keluar darah..mmng ad ke?sy mula risau

2 Balas

Kalau darah coklat & sikit2 tu maknanya benih baru nak tertanam dalam dinding rahim sbab tu ad bleeding sikit/spotting. Sis cuma elakkan kerja berat/lasak, banyakkan rehat awal kandungan ni.. kalau fresh blood yg keluar & makin hari makin banyak mcm period tu kena jmpa doktor..

5y ago

darah cm haid..kadang2 sikit..tpy rasa sakit...oke sis sy jmpe doktor

Lebih baik refer doc segera