Pregnant keluar darah

Assalam...saya nk tnya, sy baru pregnant 5 minggu...tapi ade keluar darah, knpe ye?risau pula...

7 Balas

kalau kluar darah , terus p hospital untuk doc check .. Mcm sy , kuar darah dri 5 mgu .. check smua ok .. Sy kuar darah dri 5 mgu ke 10 minggu .. hari2 kuar .. kalau buat byk bergerak , lg byk drah kuar.. tp skrg , Alhamdulillah , skrg dah 20 mgu .. smua org lain2 sis .. apa pun kalau kuar darah , terus p hospital ye..

sama mcm saya sis keluar darah sikit2 lama2 saya keluar ketulan akhir2 saya keguguran kelmarin ? hm doakan saya ye semoga ade rezeki yang lain ? saya doakan sis semoga dipermudahkan segala urusan aminn ??

3y ago

Allahuu...sabar ea sis ? tq doakan utk sy...

Saya pun mcm tu dlu wktu 7 mggu... P hospital utk cek...insyaAllah x da apa2..

3y ago

bru discharge dr spital....sy keguguran

Yaker.. Takziah... Insya Allah nnti ada rzeki lain... Aamiin

Refer ke hospital terus ya sis.

3y ago

bru discharge dr spital....sy keguguran....

better ke hospital

3y ago

bru discharge dr spital....sy keguguran ?

Refer kpd doktor.

3y ago

esok baru klinik buka...nk pergi scan juga ni takut pape hal... tq sis