Menangis nak berak

Knp bayi menangis time nk berak meneran mcm sembelit tapi najis dia kuning tak keras pum , bayi sy baru 13hari , dan baru 3 hari dia start berak mcmtu . Sy bgi dia susu dada campur dgn susu formula dupro . Ada sape tahu tak ?

1 Balas

Rasanya sama je macam baby sy 22hari harini, tapi bezanya dia nak susu.. kalau dia kenyang meneran tak nangis walaupun merah2 muka, meneran smbil nangis dia lapar 😅

1y ago

smlm najis dia ok .. hari ni mcm liat cikit pastu berak 2×sehari .. berak pum cikit je