Najis bayi

Normal ka najis bayi macam ne.. Baby sya meneran Dan Menangis macam meneran najis yang keras.. Tapi najis dia tak keras.. Kadang ² dia nangis kuat.. Dia minum Susu formula dupro, baru semalam sya tukar ke fearleaf.. Umur baby sya baru 26hari..#seriusnanya #seriusnanya #tolong #tolongbagijawapan#ingintahu #ingintahu

Najis bayi
3 Balas

Macam keras sis najis tu , pastu minta maaf najis tu bercampur dengan warna pucat ke ? Sebab kalau kuning pucat kena bawak jumpa doc sebab saya ada tanya misi haritu . Kalau kuning mustard tu normal kalau kuning pucat tu tak normal

12mo ago

Takpa sis tey and error susu lain , doc pun suruh saya try and error . Last sekali anak ngam susu dupro ngan dutchlady

macam keras je najisnya tu..

12mo ago

Dah sya tukar.. Jadi cirit pula..

cuba nan lactose free