Nk tnya pendapat bole ??

Kndungan sy bru 8w , tp prut nmpk leper jaa sbb sy kurus , normal kee klu kkdng nadi sy brdgup laju , smpai tahap sy tngh nngok tv un , ttbe sy berpeluh susH nk brnfs n nadi brgrk lju . Normal ke ? Ad org kata mybe syak ad skit jntung ?

2 Balas

8 minggu mmg xkn nmpk lg perut mcm pregnant. Sesak nafas pun normal, sbb itu kira morning sickness. Semuanya normal, sis. Congrats & take care!

5y ago

Nk tanya klo da 9week pn mmg lm nmpk perut lagi ye

Nmapk prut lama lagi.. klau baru jak, baby baru skecil buah2.. mna nmpk lagi