Rahim ke bawah

Kndungan sy 6 minggu 1 hari , alhmdulillah blh dengar jantung bby dah, cuma rahim sy ke bawah , doc kata mudah gugur , mcm mana nk naikkn uri balik .. sblm ni pun sy pernah keguguran.

Rahim ke bawah
1 Balas

jgn angkt bnda berat & kerap jln sis.. tahniah.. edd kita sama shj.. cuma sy scan lom npk baby.. doakn saya ada baby jg

4y ago

Yala btul sis.. positive always 🤗..moga kali ni btul da baby sihat & kuat. Amen.. ni kdngn sy ke 3 jg sis.. 2 sblm ni gugur..