kandungan 11 mggu

knapa perut saya kecil jk yah ??? mungkin kah tunggu lagi ? ?

7 Balas

Tunggu 8bulan nanti,npk tu bump.dia lagi besau,rajin2 minum susu je.confom berat baby mencanak.naik.nanti,susu Anmum essential

Kalau body kecik normallah. Kalau besar japgi nak bawak jenuh. Nak tido pun kita mengeluh. 😉

Sy baru nmpk baby bump 6-7 bln sis.lg bertubuh besar (75kg), org sangkakan buncit😂😂

Normal sis.. ikut badan jugak tu hehe.. kadang ada yg 5-7 bulan baru nampak baby bump..

My baby bump only noticeable after 5 months. 😙

Normal , ikut bdn , sy 5 6buln bru la nampk

Ok la kecik.. kalau besar susah nak kluar🤭

5y ago

Mmg kecik lg 11minggu, kna tggu 16-20minggu baqu ketara