Normal ke??

klu tido mlm rase berat nak bernafas ?? letak bntal 2pon sme jugak , ngiring kanan kiri kjp je pon x selesa jgk , hmmm ade x mcm sy ? sy risau sngtt ?

9 Balas

Saya pun sama saya dh 32 week...mlm tido tk lena....skarang saya tido atas kerusi malas...baru selesa sikit..tempat sandar saya tinggikan sikit....klau tk..tk boleh tido..😊😊😊

Same sis, sya dh 26week pregnant mkin trok adela...dn ditmbh sakt kt bhgian kelengkang bile nk brgrak time tido...perit jek ase 😭😭

Yes normal.. takut jugak time tu. Kot kot nak jadi apa apa kat diri ni. Nafas seaakan pendek sedikit.

sama sis. bile nk tdur je rasa mcm tk cukup nafas padahal bantal dh tinggi

Ya rasa tak selesa nk bernafas mcm hidung tersumbat pun ada

haah sama, skrg baru 20w. banyal kena tinggi baru bole bernafas

samaaa, baru 10 weeks, risau rasa tiba2 mcm nafas pendek

4y ago

sy masa awal2 pun tiba2 nafas mcm nk terhenti sndiri n pendek2.. now alhamdulillah takde cmtu lg dah

Sy dulu pon mcm tu jugak

4y ago

kan .. rase x selesa pulak ,tkot pun ade

Sma la ..sis brpa week

4y ago

Ohh dh bsr bby..sy yg 25w pn dada rsa kurg oksigen..