Sukar tidur & duduk (pregnant twin)

Salam mommy2 semua, Ade x tips @ Pon care untuk atasi masalah ni.. sejak masuk trim 3 sgt sudah utk Sy bergerak, dduk lbih Dr 2 minit akan mule rase skit pggang sebelah kanan sbab kanan baby songsang.. malam2 Pon xdpat tidur, mengiring k Kiri Pon skit Trase benjolan bdan baby.. Klau mengiring k kanan lg la skit, sbab baby blah knan sllu mengeras je.. mgkin sbb area kpale dye.. scre xlgsung buat Sy sukar nk bernafas & rase nyeri je mnjang.. ade ape2 nasihat x, at least bleh buat rase selesa sikit Pon okey la.. please

1 Balas

sy pun sme mcm akak, pregnant twin sukar tidur n duduk dh try mcm2 sme jgk..blh kira berjam jer dpt tido...dh gi check o&g, setiap kli gi doc ckp its normal. Sabar jelah nk buat mcm mne kn, ddk lebih 2min rse mcm nk tercabut pggang.

2y ago

btl tuh, demi ank2 kte