Pregnancy test

Hi, klu mcm ni pregnant tak?..

Pregnancy test
26 Balas

Pekat macam tu confirm sis. Sy dulu masa test pun pekat. Jaga diri & enjoy moment pregnant 😍❤️ nnti tau2 je dah nak bersalin mcm sy. Rasa cpt pulak masa berlalu 🥲

hai semua, klau biasa check guna test dip and tell naik 2 garis... biasa nye mommy-ii buat buat berapa kali test nak confirmkan betul-ii pregnant...

2y ago

Masa terbaik untuk buat PT adalah pada awal pagi, bangun² dari tidur tu terus buat PT

Alhamdulillah 🥰 pregnant tu sis . Jaga diri ye ..nanti boleh pergi scan dah ☺️

positive https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group kehamilan 2023 💟

Alhamdulillah tahniah puan da pregnant tuh, jaga diri ❤️

alhamdulillah...Pregnent tu.. tahnia ea sis

Alhamdulillah. pregnant sis. Tahniah.

alhamdulillah..tahniah sis & husband

Alhamdulillah, TAHNIAH

Alhamdulillah pregnant sis😍