Vaksin covid

Klu bersalin kat hospital kerajaan xde vaksin bleh ke masuk...diorg check x...

8 Balas

compulsory vaksin adalah dua dos je yg dah diupdate di mysejahtera. Boleh masuk kk?? jd xde masalah nak travel mana pun. Lbh dari itu adalah pilihan sendiri puan.

2y ago

Ramai tak amik booster sis sewaktu mengandung. Ad yg blh dan ada yg x sesuai. Lepas bersalin jika sis perlu, blh volunteer. Tp saat mengandung nie tawakal pada allah dan mkn makanan sihat utk kuatkan immune naturally. Gud luck.

Boleh jer rasanya.. Hospital takde lah nak tolak awk kalau memang dah nak beranak.. Cuma prosedur leceh sikit lah nanti.. Sop macam² sekarang ni

2y ago

Kalau warga asing pun hospital still boleh terima..

Kalau dah nak bersalin diorg tak cek dah vaksin ke belum.. Cuma swab still diorg buat.. Janji buku pink tu bawak sekali..

boleh tp susah skit sbb berisiko kan

Boleh je.. Tahan mulot jela org2 dlm tu😂

2y ago

Betulllllll.. Dapat nurse garang.. Aduhhh

Saya pun ingin bertanya soalan sama

boleh je awk,xde masalah

Kenapa tak vaksin??

2y ago

Takde paksaan tapi keperluan.. Untuk kebaikan sendiri jugak..