mommy's

Klo kite rase kite ade deepression time mengandong ni .. perlu ke kite bgtaw doktor ..sbb sye rase makin hari deepression sye makin terok..dan sye rase sye ade deepresion.. sbb few days ni asyik rase menyesal kahwin .. rase mcm nk mati je sbb utk selama perkahwinan ni suami asyik curang je .. ?

1 Balas

Cuba puan buat dulu ujian saringan DASS http://www.jpan.sabah.gov.my/perumahan/117-ujian-dass Sekiranya keputusan di tahap kritikal, tunjuk keputusan ni dekat doktor. Nanti dia akan nasihatkan apa yang patut puan buat. Semoga puan dilindungi. Please, better check seawal yang boleh.