Normal atau tak?

Saye nak tnye.. normal kew Klu kerap sakit bawah perut dan pinggan? Rase Dkt bawah kite mcm ngilu2x dn perut sye besar smacam.. sye baru 4w1day.. tpi belum scan ape2x.. ade yg mcm sye?

2 Balas

usually saya akan rasa macam tu kalau rahim jatuh, semua pun sakit and frequent urination. after urut, takde dah symptoms tu. Tapi nie dah pregnant, pilih yang betul betul ada certificate massages preggy mom.

normal. saya pun sama. slalu cramp and perut bloated. saya pergi scan pun tak nampak pape lagi. cuma nmpk dinding rahim menebal. tunggu seminggu dua lagi utk next scan