sudah mula Kira gerak jnin

Salam..mmy smua..blh kongsi tip Tak mcm mn nk kasi BBY grk normal yea..biasa Ms xkne kira grk aktif sgt nie bila mula start Kira susahnye mula risau pulak..bila gosok peruk Bru gerak

1 Balas

Selalu main2 dengan dia sis, saya dulu x kira sangat kadang tu terlupa, tp insyaallah kalau tiba2 rasa gerak tu alhamdulillah dia aktif sihat..

5y ago

Cuba minum ais sejuk .. Biasa bby akn bg reaksi positif bila minum air sejuk