Test urine

Klinik kerajaan tempat korang kalau korang tak boleh nak kencing , dia bagi tak balik dulu kencing kat rumah baru bawak gi klinik urinenya ? Saya dah dekat 2 jam tunggu nak kencing tapi tak boleh , air dah banyak minum . Pinggang dah sakit , lapar jangan cakap lah 😭😭😭 dah dekat due makin banyak pulak problem . Dah lah tandas pun satu je , tu pun ramai yg nak guna 🥹

1 Balas

bagitau Dr kalau sis ada masalah. rasanya tak normal kalau susah nak kencing bila pregnant. sy dr awal pregnant sampailah nak dekat bersalin,memang kerap kencing. hujung2 trimester lg la kerap kencing,rasa mcm nak tidur di tandas sebab kejap² nak kencing

6mo ago

patutlah. sy fikir sis susah nak kencing dlm sehari tu. ada ja org yg nak check urine bawa dr rumah. kalau klinik tempat sy ni cup utk kencing bawa balik bila selesai checkup. next check up bawa cup yg sama. sis try tanya nurse,mungkin boleh kencing siap² dr rumah utk ujian urine di klinik nanti