first time atur sendiri...

Klau swasta buku prenatal untuk pregy memang warna biru ka? Baru buat buku tpi warna biru.. Time pregy anak no.1 ,2 pink color gov.. Tu suami msih x bz..temankan sye... Skrg t'pksa pi swasta nk cepat klau gov tengahari alamatnya... Nk hntar anak Sekolah Dan ambil anak Sekolah.. Tula pregy anak no 3 ni pilih swasta. Pendapat Momy mcm MNA?

1 Balas

ye

5y ago

Tq sis infonya sebab klau bersalin nnti tkut nurse sound salah ...buat..buku.