Barang baby

Klau mommies lebih suka beli barang baby scara on9 ataupun beli trus dkat kedai??

74 Balas

Dua dua 🤗

Dedua skali

Both

depends

Walkin

Online

Saya beli online murah.. pre-order dari China.. sehelai baru 4.17.. beza harga dekat kedai RM19-32..

Setakat ni soping kat lazada n shopee 🤣🤣 geram semua comel2 sedae xsedar hampir complete

on9 lebih murah bg saya la.

Ada yg sy beli kt kedai terus. Sambil2 boleh survey harga2. Beli banyak pon masa baby expo. Lpas tu ade la brg tertinggal nk beli lagi. Sy memilih beli online je lah. Nk walk in 2x ganda mahal😅