barang baby

salam selalunya mommy beli barang baby kt shopee or dekat kedai ja

7 Balas

Macam sy first time beli barang baby memang semuanya online, mostly mmg on9 kecuali breast pump 😂 Alhamdulillah dapat barang semuanya okay dan kualiti baju baby pun puas hati🤗

musim covid ni ,sy bnyk beli online je kt shopee murah2 ..Pastikn check review dulu ...bbaloi beli online..

musim2 covid ni beli online je Shopee @ Lazada.Senang..tunggu barang sampai depan pintu rumah je.

kebanyakkan beli dekat shopee, lagi murah n comel² baju bby.

bli shopee lgi better. zaman2 covid ni bhye nk kluar sgt.

Shopee lg murah

Shopee