Barang baby

Klau mommies lebih suka beli barang baby scara on9 ataupun beli trus dkat kedai??

74 Balas

Saya suka beli kat Shopee. Semua barang anak kedua beli kat Shopee. Sekali pampers, susu abang dia pun beli di shopee. Lebih murah & sangat sangat jimat.

Saya smp anak nk umur setahun mmg akan g beli sndiri kat pasaraya sbb Sy ni jnis cerewet sikit. Lagi suka tengok sndiri benda2x tu..😂penat berjalan pn tak apa, jnji puas hati

Dua2, tgk pd jenis brg.. Klo harga brg mahal mcm stroller, lebih baik beli kat kedai. At least boleh cuba n compare sblom beli. Klo beli brg mahal secara on9 xleh try and kalau xkena dgn baby, rasa rugi n frust lak beli 😂😂😂

sy prefer kedai. tapi tak mampu. kdg online murah. wlpn tak dpt tgk kualiti dia. tp takpa. ada review sana kan. ☺️ brg majoriti online. brg mcm detergent, minyak ubatan sy beli kedai dan farmasi. tkut pecah klu pos online

Kalau nak murah n cantik mesti la online mommies 😂

Sy beli 95% online.

On9 murah tp bila smp ada yg out of expectation, so prefer beli direct kedai. Klu gadjet ok bli on9, baju2 sy prefer beli kt kedai..

Kedai😅

Dua2

dua² 😀