hb low

Klau mkn iberet folic dengan air oren sunquik yg mna lbih bgus ye ..minum jus oren sunquik yg fresh sendiri buat atau jus oren sunquik dalam botol ?sebab confius lh org ckp minum dengan air oren sunquik tanpa gula.. sunquik dalam botol tu memang dh ada gula kn?so nk tnye yg mna bgus pkai mkan pil iberet..jus fresh atau yg bancuh dlm botol tu?

2 Balas

Assalamualaikum nak tanya hb sy 9.9 temesta 3 last doktor bg pilihan suruh mkn iberet klu x naik Kene cucuk ...ada sape 2 dlm nie blh bg cadangan naikkan hb