Hi mommyyy

Klau mcm ni positive ker ?#pleasehelp #firstbaby

Hi mommyyy
21 Balas

Sy khawin bulan 11/22 , then saja” la cek upt 31/12/22 🤣 tak mngharap pun sbb trlalu awal Dlm fikiran , just saja” cek tup tup naik line samar” haha tak tau la feeling masa tu , happy ada Tkjut jngn ckp la 🤣 pedahal tarikh priod kebiasaannya 7hb . So tunggu la 7hb nak double confirm , risau juga hati tu klau kena prank 😆 tepat pukul 12 malam 7/01/23 . Cek lgi , ehhhh double line jelas sangat 🤣

1y ago

Bestnya, rezeki

berapa hari dah delay period awak . apakata repeat test lagi seminggu ke. mcm saya delay 2week period baru cek tupun tak mengharap sbb period irregular kan. semoga ada rezeki awak yee. siapa yg terbaca komen ni tlg doakan urusan bersalin saya dipermudahkan yee Aamiin 🤲 , anak first 🤗. tengah tggu hari je ni. due date 22/4. tanda tanda masih takdaa

1y ago

wahhh serius 22/4 its my birthday

insyallah ada ni yunk..mcm sy pun first test upt naik double line tp samar2 n mcm x percaya saya test sampai 8kali tetap samar lepastu seminggu mcmtu saya beli kt farmasi pregnant test so buat upt alhamdulillah terang menerang dah.. now delay period seminggu and setiap hari saya check upt sebab risau and excited sebab first baby🤭🤭

kalau perhatikan betul2 macam ada samar, cuma taknampak sangat dalam gambar kan? sy haritu pon macam ni, sbb sy check tu time period belum delay, sesaja nk try cek hehe. cuma sis repeat dalam beberapa hari lagi. kalau dah taksabar try guna clearblue yang digital tu

Dalam gmbr ni nampak 1 line je, samar pn xnmpk. Mgkn klu tngk depan mata nmpk smar skit boleh repeat test selang bbrpa hari ye klu dah lewat period. semoga rezeki awk baik..

hye mommy. . good night. . nak tnya. . berapa bacaan gula normal slpas 2jam mnum air gula yaa. . masa clambik darah tu masi berpuasa lagi. . bacaan 7.1 tu tinggi tak

1y ago

bacaan selepas minum air gula bawah 6.7 lepas pada tu tinggi

Mcm negative je tu.. try repeat lagi seminggu ke. And guna upt lain jgan guna yg ni.. yg ni bnyak kes orng dpt false positive

Saya pun mcm ni juga dlu , pastu sy try test dgn air kencing pertama pada waktu pagi , terus nmpk double line

Sis dh delay period ke? Kalau dh delay dia x mcm ni, at least samar yg blh nmpk dlm gmbr

upt beli kt mn..klau yg eco, sy slalu kena scam 😁..apa2 pun hrp ada rezeki awk ya