kandungan

Klau ikt dri dtg haid.kandungan sya bru 10week.tpi ururan rahim tggi 20cm.sya tertnya.tnya..sya kndungkan twin kh

3 Balas

Hurmmmm...setahu sy ukuran perut mesti sama dgn usia kandungan. Kalo betul twins, tahniahhhhhh💖

Mcm saya sis..ukur2 kate nye besar..bila scan alhamdulillah twin..dh 5 bulan dh skrg ni 😌

4y ago

Waa tahniah sis.sya mhu skin jga tpi sbb kn pkp ni.mhu jln tkt jga.untuk keselamat.tggu temu jnji doktor je lh 27hb ni.😊

Dah scan ke? Baik scan dulu.