kluar ketulan smasa haid slepas pantang

maaf gmbr agak kotor. sya bru lpas mndi td tiba2 kluar ketulan 2 ketul dri vagina. apa bnda ni? sya trkejut sbb sbelum ni x prnh pun haid kluar bnda ni. ptut kh sya risau? #pleasehelp #firstmom #ingintahu

kluar ketulan smasa haid slepas pantang
8 Balas

darah beku. xde perlu dirisaukan saya rasa. saya sebelum bersalin 7x klua darah beku mcm ni siap warded 4x sbb 4x klua terus pg hospital. 3x lg bt senyap, letih duduk hospital. 1x warded makan 4hri minima. 3 hospital for that. xde 1pn tau apa tu. after dh bersalin ada klua lagi dlm 1/2x lagi. so my opinion its nothing. jgn risau. tp sure u need to be check by the doctors first to be sure. take care sis 😊

saya pun kluar mcm ni. mak mertua sy ckp darah beku maybe tak kluar sepenuh masa bersalin. sakit tu tak leh ckp lah mcm contraction nak bersalin. rasanya Normal kot

Saya pon haritu last day nifas keluar macam ni seketul macam isi tapi alhamdulillah takda apa, bidan cakap tu darah kotor.

Orang tua2 panggil darah meroyan😅 saya pun ada keluar haritu..

2y ago

betul .bagus Kuar darah ni

Sila pergi klinik dengan segera. Tunjuk sekali ketulan tu

darah beku itu

darah beku tu

darah beku