Sakit tulang belakang

Sya bru 15 minggu.. baru² nie ad bleeding skit sbb sya kje retail bnyak brjln n berdiri.. jumpa Dr dia bagi ubat kuatkn rahim( dr detect placenta low)... Sakit belakng tu brterusn dri start bleeding smpai hri nie especially klau sya start brjln.. n bleeding tu kluar skit klau sya start brjln .. perlu ke sya msuk kje mcm biasa or just cuti rehat smpai bleeding tu betul² xde? Risau sbb nie first time pregnant.

2 Balas

Sis, sy rse awk kne bed rest ni.. mcm ade ofismate sy die cuti 2 mngu sbb nk rehat betul2 then lpstu bru die slowly msuk keje blek mcm biase.. sis jaga diri ye jgn byk sgt pergerakan if masih dlm 1st trimester. Week berapa ye? Ape2 pun rujuk n dpt kn advice doctor

2y ago

mmng cadang nak bedrest je tapi manager sruh msuk kje klau x bleeding dh... lagi pun nie kali kedua bleeding mse first hri tu mse kndungan sebulan..

cuti terus sampai bleeding stop. lagi byk berjalan n bergerak lagi susah bleeding nk stop.