period

Klau breastfeeding period mmg tak skn mai ke?

3 Balas

Ikot bdn sy ye..mmg xperiod..anak 1st, anak dh stahun sbulan baru period..tu pon sempat period 2x lekat kedua..skrg anak kedua stahun sbulan..masih xperiod ag..mgkin lg lmbt sbb skli 2owg myusu..merancang sendri ajew✌

Not sure but ad yg ckp mcm tu but sy ad cucuk depo n memg period xdtg² smpi la skrg ank dh nk msok 11 bulan but tye nurse normal

Memang period akan lambat. Saya menyusu baby sejak lahir dan period masa baby umur 7 bulan.