Belum period

nak tanya la , saya anak baru 7 bulan and tak period lagi lepas beranak tu smpai skarang . time2 tak period lagi ni mcm mna nak tau waktu subur ? selamat tak klau bersama ? saya rancang sendiri ja. selalunya period mai time bila ? saya anak bf + fm . hairan juga sebab selalunya yang tak period lama ni fully bf . saya susu campor pun tak mai lagi period 😂#firstmom #ingintahu #bantusharing

2 Balas

hormon lain orang lain, and affect setiap orang lain2. jadi takde orang boleh jangka. selagi tak period memang susah nak tahu waktu subur. boleh cuba track guna OPK atau BBT.

2mo ago

ooo faham, okayy thankyouu