Period lambat

Salam mommies smua...sy Nak Tanya...anak sy da nak umur satu sy still duk bf dya...waktu dya 7 Bulan period mula Mai...then tiga Bulan Tu regular period sy Mai cantik ja...Lepas Tu tiba2 ni da 50 Hari period blm Mai lagi...you pun check da neg ja..suami dgn sy guna pancut luar...klau X pregnant kenapa ye period sy blm mai...

1 Balas

Suami sya pun buang luar, tapi sebulan x dtg period, check2 upt positve 😅 huhuu, husband ckp dia mmg xde pancut dalam smsa bersama. Sya pun pelik,

3y ago

Ada yg terlepas tu. Kadang2 xsedar ada setitis dah terkeluar baru tarik. - lelaki