Rahim retroverted( rahim terbalik) .. salam smua sy nak tanya, ade tak mommy mcm sy..

Klau ade, ape risiko rahim retroverted ni kalau pregnant ye ? Dan biasa klau rahim retroverted ni akn susah nk nmpk baby klau awl kehamilan..ade pengalaman tak?

1 Balas

Tiada beza pun sis.. Cuma betul laa tu awal2 hamil lmbt sikit nk nmpk baby, kandungan dh byk minggu, bru nmpk baby.. Tp dri segi lain normal je.. In shaa allah