Retroverted uterus (rahim terbalik)

Salam. Nak tanya. Ada tak mommies sini yang ada rahim terbalik? Sepanjang kehamilan tu pregnancy okay je kan? And katanya kalau jenis rahim terbalik ni perut tak berapa besar eh mcm org yg rahim normal? Boleh share tak pengalaman mommies yg dikurniakan retroverted uterus. Terima kasih

1 Balas

ni anak 1st ke mummy? i retroverted uterus jugak elok shj. xde ape pun. anak 1st pun bersalin normal. siap tgh preggy anak kedua lg ni haaa. kak ipar sy rahim terbalik pun 3 dah anak dia semua bersalin normal. klau 1st time preggy, sllu masuk 6 7 bulan baru perut nmpk besar. klau kali kedua preggy mcm sy, 4 bln dh nmpk perut haaa. jgn dgr ckp org sgt ye wpun org tu anak dia 10 sekalipun xpun org2 tua. amalkan pape tnye n double confirm with nurse or doc je.