Retroverted uterus/rahim terbalik

Mommies with retroverted uterus, nak tnya mommies berapa mnggu baru nampak baby bump ? 😄#firstbaby #firstmom #bantusharing

1 Balas

baby bump ni Rahim tak terbalik pun Ada yg 5-6 Bulan xnampak baby bump sis. ada yg dah 9 Bulan baru nampak. depends jugak dgn Bdn org. sebenarnya xkisah pun psl baby bumb asalkan Berat baby ikut minggu cun 😘

2y ago

Thankyou respon. Kdg risau bila tgok yg 3 bulan dh nmpk. Sy 3 bulan xnmpk pun lg tp baby okey berat ikut minggu