adakah normal datang haid dalam jangka masa selepas 2 minggu haid sebelum nya pada bulan yang sama ?

kitaran normal atau tidak

3 Balas

saya dah 3 bln da mcm tu..lps 2 mgu period..tiber period dtg lg..2x sebulan. sblm ni x pnah pn bgtu...tp mgkin sbb mkn ubat trun haid kot...before tu delay period smpi 5 bln..tak pregnant...doktor bg ubat trun haid la...skali period..2x sebulan daa...

normal..jika awl bulan dgn hujung bulan dtg period ..ni contoh sy nye kalender period..jnji kiraan cycle tu btl

normal