Kitaran haid selepas beranak

Assalam and hi semua.. nak tanya, normal ke kitaran haid jadi makin lambat ye? Sebelum ni selepas beranak, saya datang haid dalam kitaran 28hari.. period saya hampir 2minggu juga la tiap² bulan.. tapi bila anak saya umur 7 bulan saya datang period lewat 2 hari... Bulan ni pula sudah lewat 4 hari (ikot kitaran 28hari). Ada yang macam saya ke? Normal ke? #seriusnanya

1 Balas

hormon bdn setiap org x sama sis. kalau awk risau, boleh pegi doctor check. takat period lewat 2ke4 hari masih normal. kalau was2 boleh je buat upt test kalau rasa2 awk mengandung.

11mo ago

ooo iyeke... terima kasih atas respon sis...