Do you kiss your baby on the lips?
Voice your Opinion
Yes, I love my baby so much!
No, not really

5541 respon

25 Balas

Tak... Mmg tak nak ajar dr kecik... Dah pernah tengok someone anak dah nak sekolah menengah masih cium bibir ibu.. Tak manis di pandang..

memang taklah. cium pipi kiri kanan dgn dahi atau kepala saja. dgn tangan. bibir kita pun dah ada bakteria. bukan diyakini bersih pun.

always kiss. asalkan kita tau bibir kita brsih. time baby je, nnt dah bsr sket xleh cium2 dah bibir dia 😆

3y ago

sama...time kecik jer dh besar cium pp ,dahi ,hidung

yes! geram sangat..tapi nak masuk 2yr ni xleh ajar sngt. nak ajar salam banyak..haha

No. i do not allow other people to do it either, not even my family members

Bahaya.. Sebab gincu yg kite guna tu pon boleh bahaya kene baby..

Never n ever... Kita x tahu bakteria apa yg ada dlm lips kita.

x..sbb didikan harus bermula dari rumah n dari kecil lagi...

Nope, cause lips are off limit to my husband only. Haha.

X.. Cium dkt pp,dahi dan kepala (ubun2) shj.