berat baby

Kira2 Berat baby berapa yang besar ? 3 tu sah kira besa tak? Takut lah kalau2 nanti kena branak potong . Sebab ada kencing manis

2 Balas

3 tu mcm masi normal . Yg sya tahu berat bayi 2.5-4 tu berat normal tp ats dr 4 tu bayi besar kena pggil

Ikut tinggi mak jugak...kalau mak kecik, baby 3kg+ maybe czer berisiko la kot

5y ago

ok lagi tu. saya pyn ada kencing manis. anak2 3.3kg sbb sy mmg tinggi, anak 1st takde kencing manis pun 3.3 kg jugak.