Baby kecil

Nk tnya .ad ke momy2 yg mngandung kat sini berat baby dalam perut tak naik n kecil??? Makann ap ye kita kena makan untuk naikkan berat baby??? Kandungan skrang dh 8bulan... Takut kena branak pakse😌

4 Balas

saya... saya minum susu anmum..smpai dgn berat2 saya sekali naik..last2 nurse suruh stop minum susu.. before prgnt 49 kg, 9 months prgnt 65kg... now dh bersalin baby 5m 55kg...

6mo ago

wahh ..thniah sis ..tpi sy dh cube mnum susu..mmg tk boleh...sbb sy bkn pngemar susu😌

sy mnum susu anmum coklat lepas doc ckp berat kurang..lepas sbln tu bb naik bnyk n doc Suh sy mnum segelas n kurangkan scoop..36week tu dh 3kg

6mo ago

hmm..sy mmg tk mnum susu...dh cube..tpi tk boleh...hmmm...

Sy pun perut dh 8 bulan pun. Org ckp kecik. Baby kecik. Lahir2 baby 2.60kg.

6mo ago

hmm..smoge dy pn cmtu jugk..takut.😌..sbb dokter scan bby kecil...pdhl ibu berat naik...tpi bby tk naik

Telur rebus awk

6mo ago

telur rebus??? kne mkn hri2 ke wak???