Khasiat Timun Untuk Ibu Mengandung, Bantu Kurangkan Mual & Elakkan Masalah Sembelit

Khasiat timun pada ibu mengandung dikatakan dapat mengurangkan gejala mual dan kaya pelbagai vitamin bagi menyokong perkembangan janin. Ketika berbadan dua, ibu-ibu sering diingatkan untuk mengambil pemakanan yang sihat bagi memastikan anda dan bayi dalam keadaan baik. Namun, tahukah anda akan khasiat timun untuk ibu mengandung? Jom baca artikel penuh di sini!

2 Balas

👍🏻👌🏻

👍🏻