saya Cuba utk berpuasa

Ketiga2 anak SY sebelum ni puasa waktu dyorg dlm trimester pertama.. Rasa mcm Okey la sikit puasa..tp yg keempat ni.. bby NK masuk 7 Bulan..Rasa lagi mencabar..first day puasa sy..pagi Okey..ptg Tu da Rasa nak pitam..bdn dah lemah sgt..mlm lpas berbuka.. xboleh NK berdiri lama..Rasa nak rebah.. tlg bg pendapat..sy risaukan bby je.. mmpukah sy untuk bertahan puasa Ramadhan ni..

2 Balas

Sis pregnant berapa weeks dh if xlarat boleh je berbuka sian bby dlm tu.. nnti gnti puasa atau bayar fidyah.. ibu hamil n menyusu kan byi boleh je skip puasa tu islam ni indah sis

4y ago

Xpayah puas sis.. sian bby