Muntah ketika puasa

Biasenye puasa okay je.. Mual2 pun mmg xde dah.. Muntah full xde.. Cuma mmg sy kene byk rest.. Xboleh berdiri lama ,jalan lama..jadi nak pitam.. So ceritanya hari ni sy terpaksa jadi kuat sikit sbb kawan husband nk datang singgah..jadi kena la kemas2 rumah apa yg patut.. Disebabkan husband bgitau last minute,sy terpaksa kemas non stop... Xde rasa nak pitam tapi tibe2 muntah.. Cuma rasa penat je la.. So sekarang ni patut ke sy berbuka? #15weeks

1 Balas

sy pnh buat kerja rumah non stop. rumah 2 tingkat kejap Naik kejap turun. pastu perut xselesa mcm tegang cmtu. bila rehat bru ok. muntah mungkin masuk angin sbb sis puasa kan.. sy 21w xbrpuasa

3y ago

biasenye sy buat keje sikit2.. hari ni jadi shock kot tibe2 non stop 😅 lps muntah tu mmg rasa kosong sgt2 perut..