Bercinta Sebelum Kahwin

Hi kesayangan! Haa, nak tanya ni berapa lama anda bercinta dengan pasangan sebelum kahwin????? Ke ada yang bercinta SELEPAS kahwin? Jom la kongsi dengan kami dan pengguna lain juga ok! Ruangan komen sentiasa tersedia untuk anda.

Bercinta Sebelum Kahwin
1217 Balas

Knl mmg dh lma since skola pra u. Tp cintan cintun tuu mungkin dlm 7 bulan sjaa.. Bab confess perasaan kmi tu btl2 bukn mcm org lain yg trus ajak kapel. Kmi confess siap gaduh lgi dlm chat, tp bila bjumpa tu Kmi mcm jumpa org lain, mcm orang yg lupa mslh sbnr.. Haha.. Jdi kmi spontan je bab saling suka2 tu.. skrg dh nk ada bkl ank kdua ni, kmi masing2 tnya bila tarikh kmi mula bercintaa sbnrnya nii??? 😂😂😂 tapi yg sy tau dia start bulan syawal 2018 tu..kee? Mungkin lh hihi