Jom Sambung Lirik Lagu

Hi kesayangan! Dah mula dengar lagu raya dekat rumah atau mana-mana pusat beli belah? Admin setiap kali beli barang setiap kali tu la dengar hehe OK, cuba sambung lirik lagi di bawah ni! Terkenang...... pada siapa lah tu

Jom Sambung Lirik Lagu
22 Balas

Di hari raya terkenang daku kepada si dia... Kampung ku indah nun jauh di sana... Ayah juga bonda ku...

4y ago

Ditepi hari..sawah ku hijau y damai selalu

Daku kepada si dia Kampung ku Indah nun jauh d sana Ayah serta bonda ku....

Daku kepada si dia kampung Ku Indah nun jauh disana ayah serta bonda Ku....

daku kepada si dia Kampungku indah nun jauh di sana ayah serta bondaku

Di hari raya, terkenangkan ku kepada sidia

daku pada si dia haaa gitewww

Daku ya beda beduuu

daku kepada si dia 🎶

Daku kepada si dia

Daku kepada si dia..