Kerusi makan untuk bayi adalah satu keperluan atau tidak untuk anda?

Kerusi makan bayi berkualiti: <a href='https://my.theasianparent.com/kerusi-makan-baby-terbaik' target='_blank' >https://my.theasianparent.com/kerusi-makan-baby-terbaik</a>
Voice your Opinion
Ya, keperluan buat saya
Hmm, tidak

538 respon

8 Balas

perlu atau tak tu subjective bagi saya. kalau parent mampu, apa salahnya dan bukan satu dosa jika tak mampu. tapi seronok bila baby tahu kalau dia duduk dekat kerusi makan , 'its time to eat' and dia excited untuk makan🥰semangat ibu nak bagi makan .terasa sangat dihargai gitu🤭

anak bulan depan boleh makan dah. x tau nak beli high chair ke atau macam ingenuity tu. bagi saya perlu sebab melatih anak makan sendiri & fokus. x kan sampai besar nak kena suap 😂.

2y ago

thank you suggest. nanti saya tengok 🤗

alhamdulillah..kerusi makan dpt hadiah dr kwn2..blh latih dia makan sendiri nanti

rsanya tak perlu.. tp tula sy beli jgk haha

Untuk bagi anak fokus ketika makan, perlu.

Belum tau lagi perlu atau tidak

Ya, keperluan

tidak